REZERVIŠI

2 DANA-SPLAVIŠTE-RADOVAN LUKA-ŠĆEPAN POLJE 4 OSOBE

Dan 1
- Polazak sa Žabljaka organizovanim prevozom u pravcu Splavišta (25 km vožnje, u trajanju od 30 minuta), koje se nalazi 3 km uzvodno od čuvenog mosta na Đurđevića Tari.
- Po dolasku na most Đurđević Tara, gosti imaju priliku da iskuste vožnju zip lajnom, i izvdojeno je vrijeme za fotografisanje na mostu. Nakon kratkog brifinga i priprema krećemo na rafting.
- Za rafting je obezbijeđena sva neophodna oprema (neoprensko odelo, cipele, prsluk, kaciga, neoprenska torbica za fotoaparat i mobilni telefon), osvježenje na brodu i lunch paket sa dezertom, kao i voditelj čamca-skiper i osiguranje.
- Trajanje raftinga: u zavisnosti od vodostaja.
- Rafting se završava u Radovan Luci, uz obalu na kojoj se nalazi hotel.
Dan 2
- Rafting počinje sa obale rijeke pored Hotela Porto Tara 4* duge 49 km, a završava se na Šćepan polju.
- Trajanje raftinga: zavisno od vodostaja.
- Rafting počinje od Radovan Luke i završava na Šćepan Polju. Tokom obilaska gosti će imati priliku da vide najljepše mjesto u kanjonu Tare, vodopad Bajlovića Siga.
- Nakon kraćeg odmora, nastavljamo prema Kampu Brštanovica, odakle počinje najuzbudljiviji rafting na rijeci dugoj 18 km, sa preko 22 brzaka.
- Rafting se završava na Šćepan Polju – Sastavci. Ovdje se nalazi restoran u kojem će biti poslužen ručak, čime se program završava.

POGLEDAJTE I OSTALE PONUDE